Kronika - CPH 15(1) (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1963)
Doktorat honoris causa prof. dra Adama Vetulaniego (A. V.) ... 339 Z działalności Międzynarodowego Stowarzyszenia Historii Państwa i Prawa (J. B.) ... 339 XV Zgromadzenie Société Jean Bodin w Brukseli (J. B.) ... 340 Z pobytu prof. dra Adama Vetulaniego w Pradze (A. V.) ... 341 Z pobytu prof. dra Zdzisława Kaczmarczyka w Czechosłowacji (Z. K.) ... 342 Z pobytu prof. dra Zdzisława Kaczmarczyka na Węgrzech (Z. K.) ... 342 Wykłady prof. dra Juliusza Bardacha w Brukseli (J. B.) ... 342 Posiedzenie Rady Redakcyjnej CPH (J. W.) ... 343 Z prac Zakładu Historii Państwa i Prawa Instytutu Historii PAN (A. A.) ... 343