Janković D., Istorija drżawa i prava naroda Jugoslavije - Stolarska, Helena (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1962)
Recenzja: Dr D. Janković, Istorija drżava i prava naroda Jagoslavije. I. Ranofeudalne drżave jugoslovenskih naroda. Beograd 1960