Pawłowicz Jerzy, Z dziejów konspiracyjnej KRN 1943—1944 - Wiórkiewicz, Wiesław (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1962)
Recenzja: Jerzy Pawłowicz, Z dziejów konspiracyjnej KRN 1943—1944,Książka i Wiedza, Warszawa 1961