Kronika - CPH 14(1) (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1962)
Doroczna sesja Société d'Histoire du Droit w Padwie (21—25 V 1961) i powołanie do życia Międzynarodowego Stowarzyszenia Historyków Państwa i Prawa (Michał Sczaniecki) ... 235 Z pobytu prof. Juliusza Bardacha w Czechosłowacji ... 237 Komunikat Institut de Droit Romain uniwersytetu paryskiego ... 238 Obrona pracy doktorskiej Michała Pietrzaka (K.S.-Z.) ... 239 Obrona pracy doktorskiej Ludwika Łysiaka (S.G.) ... 240