Vaněček Vaclav, Mistr Victorin Cornelius ze Všehrd (ca 1460—1520) a další vývoi českého právnictví, k 500 wyroči Všehrdova narozeni - Kaczmarczyk, Zdzisław (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1961)
Recenzja: Vaclav Vaněček , Mistr Victorin Cornelius ze Všehrd (ca 1460—1520) a další vývoí českého právnictví, k 500 vyroči Všehrdova narozeni, Rozpravy Československé Akademie Věd, Rada společenských věd., R. 70, z. 9, Praha 1960.