Urfus Valentin, Zdomácnění směnečného práva v českých zemích a počátky novodobého práva obchodního - Kunderewicz, Cezary (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1961)
Recenzja: Valentin Urfus, Zdomácnění směnečného práva v českých zemích a počátky novodobého práva obchodního, Praha 1959, Nakladatelství Československé Akademie Věd, Sekce ekonomie, práva a filosofie, Právně-historická knižnice, sv. 3, s. 302.