Martinovié N., V. Bogišic i istorija kodifikaciji crnogorskog imovinskog prawa - Stolarska, Halina (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1961)
Recenzja: N. Martinović, V. Bogisić i istorija kodifikaciji crnogorskog imovinskog prava, Cetinje 1958, s. 322, Istoricki Institut NR Crne Gore.