De Martino Francesco, Storia della costituzione romana - Staszków, Michał (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1960)
Recenzja: Francesco De Martino, Storia della costituzione romana, t. III, wyd. Jovene, Neapol 1958, s. 353