Fontes iuris romani antiqui, edidit Carolus Georgius Bruns - Kupiszewski, Henryk (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1960)
Recenzja: Fontes iuris romani antiqui, edidit Carolus Georgius Bruns, septimum edidit Otto Gradenwitz, Unverenderter Nachdruck 1958, Scientia Antiquariat Aalen