Prameny k dějinám státu a práva v Československu (Chrestomatie) cz. II - Kaczmarczyk, Zdzisław (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1960)
Recenzja: Prameny k dějinám státu a práva v Československu (Chrestomatie), cz. II, do ceského stavovského povstáni v r. 1618 przygotowali M. Doleżal, K. Malý i Vaněček, Učebni texty vysokých škol, Karlova universita v Praze, Fakulta právnickâ, Praha 1959