Kronika - CPH 11(2) (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1959)
Obrona pracy doktorskiej mgra W. M. Bartla ... 339 Obrona pracy doktorskiej mgra S. Grodziskiego ... 340 Obrona pracy doktorskiej mgra H. Olszewskiego ... 340