Kronika - CPH 9(1) (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1957)
Doroczna sesja Société d‘Histoire du Droit (1956 r.) (Adam Vetulani) … 421 Doroczna sesja Société Jean Bodin w Lejdzie (w dniach 2 7 IX—2 X 1956 r.) (Stanisław Roman) … 422 Konferencja komisji redakcyjnej wydawnictw źródłowych Komitetu Nauk Prawnych Polskiej Akademii Nauk (Stanisław Grodziski) … 424