Michał Zwierzykowski, Samorząd sejmikowy województw poznańskiego i kaliskiego w latach 1696-1732, 2010 - Krzymkowski, Marek (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2018)
Michał Zwierzykowski, Samorząd sejmikowy województw poznańskiego i kaliskiego w latach 1696-1732, 2010