Jerzy Migdał, Polski system penitencjarny w latach 1918-1928, 2011 - Materniak-Pawłowska, Małgorzata (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2018)
Jerzy Migdał, Polski system penitencjarny w latach 1918-1928, 2011