Sprawowanie urzędów edyla plebejskiego i edyla kurulnego w republice i pryncypacie rzymskim - Kamińska, Renata (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2018)
Sprawowanie urzędów edyla plebejskiego i edyla kurulnego w republice i pryncypacie rzymskim