Kilka uwag na temat pojęcia rozwoju w myśli politycznej i prawnej - Chojnicka, Krystyna; Jaskólski, Michał (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2018)
Kilka uwag na temat pojęcia rozwoju w myśli politycznej i prawnej