Filozoficzny anarchizm, czyli jak być dobrym obywatelem nieposłusznym państwu i prawu - Rau, Zbigniew (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2018)
Filozoficzny anarchizm, czyli jak być dobrym obywatelem nieposłusznym państwu i prawu