Pro memoria. Księga dla uczczenia pamięci Profesor Krystyny Kamińskiej, pod red. Andrzeja Gacy, 2013 - Materniak-Pawłowska, Małgorzata (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2013)
Pro memoria. Księga dla uczczenia pamięci Profesor Krystyny Kamińskiej, pod red. Andrzeja Gacy, 2013