Ogólnopolska konferencja naukowa „Kodeks zobowiązań – historia i współczesność” - Nocuń, Mateusz Jerzy (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2013)
Ogólnopolska konferencja naukowa „Kodeks zobowiązań – historia i współczesność”