Międzynarodowe Forum Młodych Historyków Prawa „Kobieta i mężczyzna w historii prawa” - Pomianowski, Piotr (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2013)
Międzynarodowe Forum Młodych Historyków Prawa „Kobieta i mężczyzna w historii prawa”