Międzynarodowa konferencja „Konstytucje państw europejskich – historia i współczesność” - Kowalczyk, Tomasz; Wojciechowski, Jacek (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2013)
Międzynarodowa konferencja „Konstytucje państw europejskich – historia i współczesność”