Jubileusz sześćdziesięciolecia Instytutu Historii Prawa Uniwersytetu Warszawskiego - Pomianowski, Piotr (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2018)
Jubileusz sześćdziesięciolecia Instytutu Historii Prawa Uniwersytetu Warszawskiego