Jan Rudnicki, Testament żołnierski i testamenty wojskowe w europejskiej tradycji prawnej, Wydawnictwo Od.Nowa, Kraków 2015, ss. 257. - Ratowski, Kamil Jerzy (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2022)
Recenzja