Fides, humanitas, ius. Studi in onore di Luigi Labruna, 2007 - Zabłocka, Maria (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2009)
Recenzja: Fides, humanitas, ius. Studi in onore di Luigi Labruna, [a cura di Cosimo Cascione e Carla Masi Doria] Editoriale scientifica, Napoli 2007, t. I-VIII.