Dokumenty Soborów Powszechnych. Tekst grecki, łaciński, polski, t. I (325-787), 2002 - Kucharski, Gerard (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2005)
Recenzja: Dokumenty Soborów Powszechnych. Tekst grecki, łaciński, polski,t. 1 (325-787) Nicea I, Konstantynopol I, Efez, Chalcedon, Konstantynopol II, Konstantynopol III, Nicea II. Układ i opracowanie ks. Arkadiusz Baron, ks. Henryk Pietras SJ, „Źródła Myśli Teologicznej” 24, Wydawnictwo WAM - Księża Jezuici, Kraków 2001, ss. 400 (wznowienie I, Kraków 2002)