Beata Kolarz, Ustrój Litwy Środkowej w latach 1920-1922, 2004 - Buchowski, Krzysztof (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2005)
Recenzja: Beata Kolarz, Ustrój Litwy Środkowej w latach 1920-1922, Wydawnictwo Uniwersytetu Gdańskiego, Gdańsk 2004, ss. 217.