Ks. Zdzisław Peszkowski, Grzegorz Jędrejek, Zbrodnia katyńska w świetle prawa, 2004 - Ochmański, Jerzy (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2005)
Recenja: Ks. Zdzisław Peszkowski, Grzegorz Jędrejek, Zbrodnia katyńska w świetle prawa. Słowo wstępne Ryszard Kaczorowski, Wydawnictwo Diecezji Pelplińskiej, Warszawa-Londyn-Orchard Lake-Pelplin 2004, ss. 524