Materiały do Materiały do polskiej bibliografii historycznoprawnej za rok 2003. Pod redakcją Andrzeja B. Zakrzewskiego. Materiały zebrali: Marzenna Paszkowska, Roman Sobotka, Maria Zabłocka i Andrzej Zakrzewski - CPH 57(1), (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2005)
Materiały do polskiej bibliografii historycznoprawnej za rok 2003 Pod redakcją Andrzeja B. Zakrzewskiego Materiały zebrali: MARZENNA PASZKOWSKA, ROMAN SOBOTKA, MARIA ZABŁOCKA i ANDRZEJ B. ZAKRZEWSKI (Warszawa)