Jan Zabłocki, Anna Tarwacka, Publiczne prawo rzymskie. Skrypt z wyborem źródeł, 2005 - Kuryłowicz, Marek (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2005)
Recenzja: Jan Zabłocki, Anna Tarwacka, Publiczne prawo rzymskie. Skrypt z wyborem źródeł, wyd. 1, Liber, Warszawa 2005, ss. 18