Bibliografia źródeł watykańskich cytowanych w polskich periodykach 1946-1990, 2000 - Olszewski, Henryk (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2001)
Recenzja: Bibliografia źródeł watykańskich cytowanych w polskich periodykach 1946-1990 (=Studia Ecclesiastica 20, Historica 12), Papieski Instytut Studiów Kościelnych, Rzym-Warszawa 2000