Jerzy Malec, Dorota Malec, Historia administracji i myśli administracyjnej, 2000 - Witkowski, Wojciech (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2001)
Recenzja: Jerzy Malec, Dorota Malec, Historia administracji i myśli administracyjnej, Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, wydanie I, Kraków 2000