Materiały do polskiej bibliografii historycznoprawnej za rok 1999. pod redakcją Marii Zabłockiej. - CPH 53(2), (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2001)
Materiały do polskiej bibliografii historycznoprawnej za rok 1999. Pod redakcją Marii Zabłockiej. Materiały zebrali Marzenna Paszkowska, Roman Sobotka, Andrzej B. Zakrzewski