Prawo polityczne Rzeczypospolitej Polskiej 1918-1939. Wybór źródeł. Prolog, wybór, opracowanie i indeksy Wanda Sudnik - Wisłocki, Jerzy (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2003)
Recenzja: Prawo polityczne Rzeczypospolitej Polskiej 1918-1939. Wybór źródeł. Prolog, wybór, opracowanie i indeksy Wanda Sudnik. Wydawnictwo Sejmowe, Warszawa 2002, ss. 758.