Peter Mosný, Podkarpatská Rus. Nerealizovaná autonómia, 2001 - Ciągwa, Józef (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2003)
Recenzja: Peter Mosný: Podkarpatská Rus. Nerealizovaná autonómia. Slovák Academie Press. Bratislava 2001, ss. 216