Jarosław Poraziński, Epiphania Poloniae. Orientacje i postawy polityczne szlachty polskiej w dobie wielkiej wojny północnej 1702-1710, 1999 - Makiłła, Dariusz (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2003)
Recenzja: Jarosław Poraziński, Epiphania Poloniae. Orientacje i postawy polityczne szlachty polskiej w dobie wielkiej wojny północnej 1702-1710, 1999.