Wiesław Litewski, Rzymski proces karny, 2003 - Plisecka, Anna (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2003)
Recenzja: Wiesław Litewski, Rzymski proces karny, Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, Kraków 2003, ss.149.