Dariusz Szpoper, Justyna Świątek, Dzieje adwokatury gdańskiej, 2005 - Janiszewska, Małgorzata (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2006)
Recenzja: Dariusz Szpoper, Justyna Świątek, Dzieje adwokatury gdańskiej, Okręgowa Rada Adwokacka, Naczelna Rada Adwokacka, Gdańsk 2005, ss. 312