Kronika - CPH 58(2) (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2006)
Sympozjum Wokół problematyki małżeństwa w prawie rzymskim. Henrico Insadowski (1888-1946) in memoriam (Maciej Jońca) ... 361 Międzynarodowa konferencja w Mennagio o nowożytnym konstytucjonalizmie (Anna Tarnowska) ... 362 Konferencja historyków doktryn politycznych i prawnych w Szczyrku (Jerzy W. Ochmański) ... 363 Obrony prac doktorskich (materiały zebrali: Hubert Izdebski, Jarosław Kostrubiec, Małgorzata Łyszczyńska) ... 365