Liberalizm polski. Antologia. Wstęp oraz wybór W. Bernacki, 2003 - Zmierczak, Maria (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2004)
Recenzja: Liberalizm polski. Antologia. Wstęp oraz wybór W. Bernacki, Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa, Przemyśl 2003, ss. 266.