Piotr Fiedorczyk, Komisja Specjalna do Walki z Nadużyciami i Szkodnictwem Gospodarczym, 2002 - Machnikowska, Anna (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2004)
Recenzja: Piotr Fiedorczyk, Komisja Specjalna do Walkiz Nadużyciami i Szkodnictwem Gospodarczym, wyd. Temida 2, Białystok 2002, s. 348.