O ekskomunice w średniowiecznej Polsce. Uwagi w związku z pracą Beaty Wojciechowskiej, Ekskomunika w Polsce średniowiecznej. Normy i funkcjonowanie, 2010 - Κotecki, Radosław (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2011)
O ekskomunice w średniowiecznej Polsce. Uwagi w związku z pracą Beaty Wojciechowskiej, Ekskomunika w Polsce średniowiecznej. Normy i funkcjonowanie, Kielce 2010, Wydawnictwo Uniwersytetu Humanistyczno-Przyrodniczego Jana Kochanowskiego w Kielcach, ss. 322