O prawie wojskowym doby saskiej. W związku z książką Tomasza Ciesielskiego, Armia koronna w czasach Augusta III, 2009 - Organiściak, Wojciech (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2011)
O prawie wojskowym doby saskiej. W związku z książką Tomasza Ciesielskiego Armia koronna w czasach Augusta III, Wydawnictwo DiG, Warszawa 2009, ss. 631.