Izabela Lewandowska-Malec, Sejm walny koronny Rzeczypospolitej Obojga Narodów i jego dorobek ustawodawczy (1587-1632), 2009 - Olszewski, Henryk (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2011)
Recenzja: Izabela Lewandowska-Malec, Sejm walny koronny Rzeczypospolitej Obojga Narodów i jego dorobek ustawodawczy (1587-1632), Księgarnia Akademicka, Kraków 2009, ss. 640.