Prace poświęcone pamięci Adama Uruszczaka. Pod red. Jana Halberdy, Anny Karabowicz, Kazimierza Korusa, 2006 - Stanulewicz, Maksymilian (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2007)
Recenzja: Prace poświęcone pamięci Adama Uruszczaka, pod red. Jana Halberdy, Anny Karabowicz, Kazimierza Korusa; seria: Prace Instytutu Prawa Własności Intelektualnej UJ, z. 96, Kraków 2006, ss. 319.