Joanna Misztal-Konecka, Incestum w prawie rzymskim, 2007 - Elankowska, Elżbieta (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2005)
Recenzja: Joanna Misztal-Konecka, Incestum w prawie rzymskim, Wydawnictwo KUL, Lublin 2007, ss. 374.