Adam Redzik, Zarys historii samorządu adwokackiego w Polsce, 2007 - Materniak-Pawłowska, Małgorzata (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2005)
Recenzja: Adam Redzik, Zarys historii samorządu adwokackiego w Polsce, Warszawa 2007, ss. 208.