Per saecula ad tempora nostra. Księga dedykowana Jarosławowi Pánkowi, 2007 - Kosman, Marceli (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2005)
Recenzja: Per saecula ad tempora nostra. Księga dedykowana Jarosławowi Pankowi, Praha 2007, tomy I-II, ss. 989.