Werner Jochmann, Kryzys społeczny – antysemityzm – narodowy socjalizm. Wstęp i opracowanie Henryk Olszewski, przekład Bolesław Mrozewicz, 2007 - Maciejewski, Marek (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2005)
Recenzja: Werner Jochmann, Kryzys społeczny – antysemityzm – narodowy socjalizm, wstęp i opracowanie Henryk Olszewski, przekład Bolesław Mrozewicz, Wydawnictwo Poznańskie, Poznań 2007, ss. 597