Tomasz Tulejski, Konserwatyzm bez Boga. Dawida Hume'a wizja społeczeństwa, państwa i prawa, 2009 - Zmierczak, Maria (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2010)
Recenzja: Tomasz Tulejski, Konserwatyzm bez Boga. Dawida Hume 'a wizja społeczeństwa, państwa i prawa, Fijorr Publishing, Chicago-Warszawa 2009, ss. 427