Tomasz J. Kotliński, Samorząd adwokacki w Drugiej Rzeczypospolitej, 2008 - Materniak-Pawłowska, Małgorzata (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2010)
Recenzja: Tomasz J. Kotliński, Samorząd adwokacki w Drugiej Rzeczypospolitej, Warszawa 2008, ss. 225